Kampioen van België

Zaterdag zijn onze dames tot 200 punten kampioen van België geworden. In de finale kregen ze TC Wimbledon uit Sint-Truiden op bezoek.
Irina speelde tegen een meisje met 90 punten, zoveel tegenstand had ze nog nooit gehad. Maar ook dit meisje bleek geen partij te zijn voor haar 6/4 6/1 was de uitslag.
Esther speelde de match van haar seizoen tegen een 60 punter. Alles leek vanzelf te gaan en ze sloeg de ene na de andere winner! Dit resulteerde in een prachtige 6/3 6/2
Lauren speelde tegen een 30 punter die volgend seizoen 4 of 5 klassementen gaat stijgen! Na een moeizame eerste set, kwam ze in het begin van de tweede op voorsprong. Jammer genoeg lukte het net niet 6/1 6/3
Kiara speelde een prachtige eerste set tegen en 20 punter die volgend jaar 3 klassementen zou stijgen! In de tie-break bleek de tegenstand iets te groot. En ook in de tweede set ging de tegenstander door zoals in de tie-break 7/6 6/0.
Tijd voor de dubbels. Samen met onze coach, Didier Toussaint, hadden we een crisisberaad. Het was nu 2-2 en we stonden 1 spelletje achter. Uiteindelijk hakten we de knoop door: Irina - Stephanie en Esther - Kiara, de combinatie van de poules. Dit bleek de beste beslissing te zijn! Irina en Stephanie wonnen met 6/0 6/2 en Esther en Kiara maakten er 6/3 6/2 van. Het waren prachtige dubbelmatchen en de vreugde was enorm! Niemand van ons had dit zien aankomen.
Bedankt aan onze coach Didier Toussaint! Zonder hem was het zeker niet zo vlot gegaan.
Bedankt aan Lauren Vermeulen om onze redder in nood te zijn en de derde enkel op haar te nemen!
Bedankt aan al onze supporters die er van het begin tot het einde erbij waren. Dit worden de beste herinneringen ooit, zowel de poules, Henegouwen, de halve finale tegen West-Vlaanderen en zeker en vast de finale tegen Limburg.
We kijken al uit naar volgend jaar maar dan een categorie hoger, dames 2 naar 270 punten met als nieuwe aanwinst Jelke De Laet!

Klik hier voor de foto's.