Nieuw website

Nieuwe website

Afbeeldingsresultaat voor website in opbouw

Herfst programma.

Het is begin september en de vakantie is voor sommigen nog slechts een vage en voor anderen een leuke herinnering. De herfst is nu al begonnen, met talrijke regenbuien en een ruige westenwind. Maar niet getreurd, wij beschikken over een prachtige, verzorgde tennishal met 5 terreinen, met de allerbeste verlichting, waar het nooit te koud of te warm is en ons programma bulkt weer over van de activiteiten.

Het clubkampioenschap nadert zijn beslissende ontknoping, met finales op zondag 10/09 en om 17.30 uur staat de barbecue gereed. Op zaterdag 23/09 is er de officiële sluiting van het zomerseizoen met frietjes. De volgende dag, op 24/09 begint het indoorseizoen en beginnen de tennislessen. Op 14/10 is het disco tennis. Ook zijn er dit jaar weer verschillende GRATIS jeugdontmoetingen, de eerste is op 21/10. Met Allerheiligen is er weer het dubbeltornooi, op 11/11 maken wij traditioneel een wandeling en al feestend sluiten wij met een ledenfeest op 25/11. Volledig afsluiten doen we met een stage voor de jeugd, maar dan is het al Kerstmis. Lees de activiteitenkalender voor meer info.

Clubkampioenschap

Wil jij wereldberoemd worden bij Sportiva? Doe dan mee met het clubkampioenschap !!! Van elke kampioen hangt een foto boven de toog in onze club. Wij hebben zoveel leden en toch speel je wekelijks tegen dezelfde mensen. Met dit clubkampioenschap heb je de kans om andere leden te ontmoeten en te leren kennen op een heel ontspannende manier.

De finales worden gespeeld op zondag 10/09.

Lessen en stages bij Sportiva

Zomer agenda

De zomer is in aantocht, het is weer vakantie, wij kijken er met z'n allen naar uit. Een fietstocht maken met de vrienden, ravotten met de (klein) kinderen, een barbecue met de familie, of gewoon niets doen en genieten van de zon, of .... gaan we ons sportief ontspannen en gaan we tennissen naar Sportiva? Wij hebben weer een volle agenda, voor groot en klein, voor ieder wat wils, maar inschrijven is in veel gevallen een must. Zie de activiteitenkalender.

• 27 aug 2018 - 31 aug 2018 Stage 3

<<  Juli 2018  >>