Home Over ons Lessen & Stages

Herfst programma.

Het is begin september en de vakantie is voor sommigen nog slechts een vage en voor anderen een leuke herinnering. De herfst is nu al begonnen, met talrijke regenbuien en een ruige westenwind. Maar niet getreurd, wij beschikken over een prachtige, verzorgde tennishal met 5 terreinen, met de allerbeste verlichting, waar het nooit te koud of te warm is en ons programma bulkt weer over van de activiteiten.

Het clubkampioenschap nadert zijn beslissende ontknoping, met finales op zondag 10/09 en om 17.30 uur staat de barbecue gereed. Op zaterdag 23/09 is er de officiële sluiting van het zomerseizoen met frietjes. De volgende dag, op 24/09 begint het indoorseizoen en beginnen de tennislessen. Op 14/10 is het disco tennis. Ook zijn er dit jaar weer verschillende GRATIS jeugdontmoetingen, de eerste is op 21/10. Met Allerheiligen is er weer het dubbeltornooi, op 11/11 maken wij traditioneel een wandeling en al feestend sluiten wij met een een ledenfeest op 25/11. Volledig afsluiten doen we met een stage voor de jeugd, maar dan is het al Kerstmis. Lees de activiteitenkalender voor meer info.