Drie ploegen zijn kampioen van Antwerpen

Ook dit jaar zijn onze interclub ploegen weer fantastisch. Vier jeugdploegen bereikten de halve finale, maar de allerbeste in hun reeks waren de meisjes +16 reeks 3 tot 35 punten. Met slechts 20 punten wonnen Emma Van Donink en Paulien Venken de finale. Dat belooft voor de toekomst.

Nog een belangrijke opmerking: Uiteindelijk wordt de uitslag dikwijls beslecht in de dubbels en daarin trekken Sportiva ploegen meestal aan het langste eind, het is overduidelijk dat de GRATIS interclub trainingen renderen.

Volwassenen: Dit jaar hadden we een record van 19 interclub ploegen, liefst 10 geraakten er in de eindronde. De ploeg van Magda Vanthienen en Myriam Dillen speelden tegen elkaar voor een plaats in de finale, de ploeg van Myriam haalde het en won ook grandioos de finale.

De heren ploeg tot 90 punten met een weergaloze kapitein Dries Delsard leverde een knalprestatie en zette na een triller de kers op de taart.

Proficiat voor onze drie kampioenenploegen en in september begint de nationale eindronde.