Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.
Home Over ons

Over ons - Activiteiten

E-mail PDF
Artikel index
Over ons
Historiek
Activiteiten
Alle pagina´s

Wat is er te doen bij Sportiva? Het doel dat wij nastreven is: iedereen, klein of groot, jong of oud, vrouwelijk of mannelijk moet de kans hebben om op een veilige, gezonde, recreatieve manier te sporten en toch GEEN kampioen te zijn. Maar iedereen moet de kans krijgen, dank zij de beste accommodaties en de beste trainers om kampioen te worden. Outdoor beschikken wij over 6 moderne allweather terreinen, waarvan er 4 met verlichting. Exclusief voor de jeugd is er ook een midi-terrein in tartan. Indoor hebben wij 5 gerenoveerde microcourt terreinen met de allerbeste verlichting. Wij zijn door de Vlaamse tennisbond reeds verschillende jaren erkend als jeugdvriendelijke tennisclub. Vandaar, extra aandacht aan jeugdwerking, lessen en stages met gediplomeerde trainers. VTV heeft ons ook erkend als piloot club: Start To tennis. Ook de competitiespelers zijn hier op hun plaats. De senioren vormen de snelst groeiende en snelst veranderde groep in onze samenleving. Men zal met die groep rekening moeten houden en dat zullen wij zeker doen.

Onze jaarkalender begint in januari met een Kidsdag en eindigt met het ledenfeest in november. Daartussen organiseren wij verschillende activiteiten. Natuurlijk zijn er de officiële zomer- en wintertornooien en de clubkampioenschappen, maar met de club gaan we wandelen, fietsen, vissen, quizzen enz… Wie meedoet aan de activiteiten van Sportiva kan het lidgeld terug verdienen.

De squashclub beschikt over 2 courts. Er zijn losse reservaties of er is een jaarabonnement. Jeugdspelers betalen ook minder en competitie spelers spelen interclub. Fietsers die even willen uitblazen op een gezellig terras zijn bij Sportiva aan het juiste adres. Dat Hulshout de place to be is om aan sport te doen, dat weet men al kilometers van hier. Met het gemeentelijk sportcentrum beschikt Hulshout over een uitgebreide accommodatie. In het masterplan, sportpark Joris Verhaegen, willen wij met onze tennis- en squashclub, een pareltje zijn van de ruim aanwezige sportactiviteiten in Hulshout.