Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

Zomer tornooi

E-mail PDF

Alhoewel we dit jaar minder inschrijvingen hadden, kunnen we toch gewagen van een geslaagd tornooi. 7 op de 12 finales werden gespeeld door Sportiva leden, wat resulteerde in de volgende winnaars: Vermeulen Lauren, Stock Toby, Volckerick Jari, Lauwers Racha, Poelmans Gert, Delsard Dries en Meuris David.

Bij deze wil ik bedanken: de vele Sportiva inschrijvingen, de mensen aan de wedstrijdtafel, de frieten bakkers en de sangria verkopers. U was weer massaal aanwezig om frieten te eten, sangria te drinken (dit ten voordele van onze jeugd) en te supporteren.

 

Winteruur

E-mail PDF

Binnen enkele dagen begint de zomer en de grote vakantie. We verlangen steeds meer naar dat vakantiegevoel, heerlijk samen genietend, nippend aan een glaasje wijn of een verfrissende pint. De Sportiva zomer kalender staat nog proppend vol boeiende activiteiten. Enkele weekjes zomer, ze vliegen zo voorbij, om plaats te maken voor herfst en winter. Ook dan is het plezierig om te kunnen tennissen in onze comfortabele tennishal. Daarom is het NU het moment om een winteruur te reserveren. Vergelijk prijs/kwaliteit dan zal je zien dat we veruit de goedkoopste zijn !!! Voor meer info: klik Over ons > Tarieven.

 

Jeugdtornooi

E-mail PDF

Met 243 inschrijvingen voor ons jeugdtornooi (20 minder dan vorig jaar) zijn wij ongetwijfeld nog een van de grootste jeugdtornooien van Vlaanderen. De mooiste vaststelling zijn de vele (36) Sportiva inschrijvingen. Voor velen was het de éérste kennismaking met competitie en dan is een verloren wedstrijd ook een goede leerschool. De kers op de taart: Kiara Wuyts was overtuigend de beste in de reeks meisjes 16. Proficiat Kiara en proficiat aan al de anderen die zich ingezet hebben voor het slagen van dit tornooi. Dan denk ik voornamelijk aan Stephanie Nuyens, die als wedstrijdleider alles in goede banen heeft geleid.

 

Zomerseizoen 2013

E-mail PDF

Met 15 interclub ploegen, 12 jeugd interclub ploegen en 15 Zuiderkempen ploegen belooft het weer een drukke zomer te worden. De trainingen (gratis) voor de jeugd zijn gestart, en zowel de éérste lente lessen als de éérste interclub wedstrijden starten op 17/04. We hebben de afgelopen jaren fors geinversteerd in de jeugd en zullen dat uiteraard ook in de toekomst blijven doen. We willen op dit elan blijven voort bouwen, bedoeling is om een brede waaier van spelers te creëren en anderzijds de beteren de kans te geven om zich te ontwikkelen. Anderzijds.... we vergeten de senioren niet. We zijn een piloot club START TO TENNIS. Ken jij iemand in uw familie of vriendenkring? Stuur hem/haar dan naar de kennismaking op 26/04. Wist jij dat je ook dit jaar een gast 3 maal (gratis) mag uitnodigen om te tennissen?

 

De terreinen en lidkaarten

E-mail PDF

Het is de tijd van het jaar voor krokussen en narcissen en een deugd doende zon, maar in plaats daarvan krijgen we alsnog winterse buien. Voetbal wedstrijden worden geannuleerd en wielerwedstrijden worden ingekort. Maar de tennis terreinen van Sportiva zijn speel klaar !!!! De 6 buiten terreinen en het midi terrein kunnen nu gereserveerd worden. Vanaf maandag 15/04 zijn de 4 indoor terreinen ook beschikbaar voor zomerleden.

De VTV lidkaarten zijn op Sportiva. Dank zij uw lidkaart ben je verzekerd!!! Uw lidkaart heb je ook nodig om: interclub en tornooien te spelen en een terrein te reserveren. Vraag er om !! Uw wachtwoord kan je gemakkelijk veranderen via de website van VTV. Is uw lidkaart er niet bij...... dan ben je vergeten te betalen, of ..... ik heb een foutje gemaakt.

 

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Okt 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis