Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

NIEUW: coördinatietraining + clubavond

E-mail PDF

NIEUW bij Sportiva:

Conditie/coördinatie training voor onze jeugdspelers, telkens op zaterdag van 10-11 uur, vanaf 26 april.

Clubavond: Bedoeling is om altijd de laatste vrijdag van de maand een clubavond te organiseren. 4 Terreinen zijn gereserveerd voor deze clubavond, op 25/04 vanaf 19 uur. Meer info op de activiteiten kalender.

 

Sportvoeding

E-mail PDF

Zij die afgelopen zaterdag de uiteenzetting van Ruud Wouters gemist hebben over voeding en energie in de sport, of zij die één en ander rustig willen nalezen, vinden hier de link. Van zaterdag onthouden we vooral dat donker bier beter is dan licht bier om je energievoorraad terug aan de vullen.

Sport

 

Jeugdbetuur

E-mail PDF

Jaren lang hebben zij zich op een enthousiaste manier ingezet in het jeugdbestuur, Nancy Rens, Annemie Cle en Roger Peeters. Nu achten zij het moment gekomen om de fakkel door te geven. Ik wil hen bedanken voor de goede en correcte samenwerking, waarvan de club heeft van genoten, bewijze de meer dan 210 jeugdleden. Dat is ook gedeeltelijk hun verdienste. Het nieuwe jeugdbestuur onder leiding van Stephanie Nuyens en haar medewerkers: Sarah Huysmans, Douglas Counotte, Jorien Geenen en Sarah Jehin. Zie onze website, contact, jeugdbestuur. (weldra met een foto)

 

Lentelessen 2014

E-mail PDF

Terwijl we vorig jaar deze tijd nog goed ingeduffeld door de sneeuw glibberden, was het gisteren zowaar aangenaam terrasjesweer. Hier en daar durfde een enkeling in t-shirt te wandelen, weliswaar met een trui in de aanslag, maar ....de lente is in aantocht. Deze lente organiseren wij weer een lessenreeks, voor jong en oud, voor groot en klein. De eerste les is op woensdag 23/04. Was je ingeschreven voor de winterlessen? Dan krijg je voorrang bij een nieuwe inschrijving. Geef vanaf 1/03 een seintje naar Chriske, tel: 015 223550, zodat we op een ordentelijke manier de lessen kunnen plannen. meer info: zie de activiteiten kalender.

 

Agenda Sportiva

E-mail PDF

Je kan het niet geloven, maar gisteren is de weerkundige herfst begonnen en morgen worden de schoolpoorten weer open gezet. Frank Deboosere voorspelt voor volgende week temperaturen tot een pak in de 20 graden. Terwijl de gazon snakt naar regen, kunnen wij nog genieten van een deugddoende zon, ondertussen is de strijd om het clubkampioenschap in alle hevigheid los gebarsten, met de apotheose op 8/09 met de finales en aansluitend is er een barbecue. De agenda van Sportiva staat weeral boordevol, mag ik u uitnodigen, breek desnoods uit uw cocoon en doe mee met de activiteiten die wij ook voor u organiseren.

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Okt 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis