Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

Wat staat er nog op het programma?

E-mail PDF

Voor velen is de vakantie voorbij, we naderen het einde van de zomer en de scholen openen hun poorten. Hopelijk heeft u genoten van een deugddoende vakantie met veel tennis en zijn de batterijen weer opgeladen. Deze nazomer, die eindelijk mag beginnen, hebben we op Sportiva nog een gevarieerd programma. Het clubkampioenschap nadert de beslissende eindfase, met aansluitend een barbecue. Er zijn nog 2 interclub ploegen in de running om een nationale titel. Op 20/09 de zomersluiting met tennissen en frietjes eten.. Op 21/09 begint het winterseizoen en de tennislessen. Op 27/09 is er voor onze jeugd een training die weer GRATIS is. Een leuke avond wordt zeker onze quizavond op 11/10. Ook is er weer het Allerheiligen tornooi en wandelen doen we traditioneel op 11/11 en we sluiten met het ledenfeest. Voor meer info: zie de activiteiten kalender.

 

Uitnodiging Chris Matthijs 50 jaar

E-mail PDF

Zondag 31/08 is het 50 jaar geleden dat hij ter wereld kwam. dat wil hij niet ongemerkt laten voorbij gaan. Hij gaat dat vieren met een barbecue, live muziek en veel drank. Bij deze zijn alle Sportiva leden uitgenodigd om samen met hem te feesten, vanaf 19 uur op Sportiva.

 

Opening 1 mei

E-mail PDF

1 mei: Sportiva leden gaan dan niet naar optochten of toespraken luisteren. Want wij openen traditioneel op 1 mei het zomerseizoen. Om 13.30 uur was het al een gezellige drukte rondom Sylviane en Johan die de wedstrijden planden voor zowel de vele nieuwkomers, als voor de gevestigde waarden, de betere of de minder goede tennissers op de 10 terreinen. Deze aarzelende lentedag gaf een fleurige aanblik over het Sportiva complex. De 110 aanwezigen konden na het tennissen genieten van een  ( gratis) koffietafel, gereed gezet door onze bereidwillige dames.

 

Vakantie

E-mail PDF

Zo gaan de dagen voorbij. Ze volgen elkaar, aaneengeregen, schoon en op maat, en ze duwen de wagen van de dag voorbij, rustig voort, dwars door de seizoenen, zoals het zijn moet en zonder haast. Zonder het te beseffen zijn we al in de vakantie maand aangekomen.

Ga je op vakantie naar het buitenland, Of blijf je gezellig thuis? Dan rest er meer tijd om deel te nemen aan de activiteiten van Sportiva. Recreanten, gevorderden of beginnelingen, jong of oud, ieder kan zijn gading vinden, van kidsdag tot club-avond of tornooi. Wij wensen iedereen een fijne zomer.

 

Carnavaltennis

E-mail PDF

Rond de carnavalperiode organiseerden we een aangepaste editie van onze jeugdwintercompetitie.

Foto's daarvan vind je bij Jeugd.

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Okt 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis