Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

Jeugdvriendelijke tennisclub 2015

E-mail PDF

PROFICIAT !!!   T.C. SPORTIVA behaalde het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub 2015'! Aan de hand van de rapportering tijdens het bezoek van Tom Backx en de evaluatie via Elit hebben wij kunnen vaststellen dat jouw club aan de vooropgestelde voorwaarden voldoet om het kwaliteitslabel te behalen. Wij belonen jullie graag voor de inzet van alle clubmedewerkers en de zorg die jullie aan de jeugdwerking besteden. Naast de toekenning van het kwaliteitslabel, ontvangt de club: Een toelage (met de steun van de Vlaamse Overheid)

 

Allerheiligen tornooi

E-mail PDF

Met veel plezier kunnen we vaststellen dat we na het dipje van vorig jaar opnieuw progressie maken. We mochten 184 ploegen verwelkomen (+ 36 pl ), maar vooral verheugend zijn de 147 Sportiva leden die meededen. In de 9 finales stonden er weer 14 spelers van ons. Chiele Aerts en en Dries Delsart speelden 2 finales en wonnen er elk 1.

Spaghetti weekeind: In naam van het jeugdbestuur en onze jeugdspelers danken wij u voor de massale belangstelling, bedankt vooral de sponsor: De Nest en bedankt de talrijke helpers. Was jij er niet bij? Spijtig... volgend jaar krijg je weer een kans, vergeet vooral niet, onze jeugd vaart er wel bij.

 

Kampioen van België

E-mail PDF

Zaterdag zijn onze dames tot 200 punten kampioen van België geworden. In de finale kregen ze TC Wimbledon uit Sint-Truiden op bezoek.
Irina speelde tegen een meisje met 90 punten, zoveel tegenstand had ze nog nooit gehad. Maar ook dit meisje bleek geen partij te zijn voor haar 6/4 6/1 was de uitslag.

Lees meer...
 

Spaghetti weekend

E-mail PDF

Tijdens het eerste weekeind van het tornooi, (op 25 en 26 oktober) organiseert de jeugd een spaghetti weekeind. Van 12 tot 20 uur kan je komen smullen van heerlijke spaghetti. Omdat zij zelf alles bereiden en serveren gaat de winst integraal naar onze jeugdspelers. Steun onze jeugd en kom proeven.

 

Clubkampioenschap

E-mail PDF

Het clubkampioenschap 2014 zit er weer op en met 175 inschrijvingen (7 meer dan vorig jaar) zitten we ook hier in een positieve spiraal. Enerzijds hadden we reeksen voor beginners, anderzijds vonden onze hoog geklasseerden tot B-15/2 het niet te min om zich te koppelen aan beloftevolle jeugdspelers. Ik heb gisteren enkele finales gezien op heel hoog niveau, maar ook enkele spelers die traditie getrouw ieder jaar een finale spelen. Nog opmerkelijk: broer en zus Chiele en Birthe Aerts wonnen samen 5 titels. Achteraf was er een barbecue, lekker eten en gezellig bij praten, dat is een sociaal weefsel en wekt het groepsgevoel. De basis van een bloeiende club, zoals Sportiva er een is.

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Nov 2018  >>
madiwodovrzazo
    1 2 3 4
 5 6 7 8 91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis