Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

Wat is er te doen bij Sportiva?

E-mail PDF

Wat is er te doen bij Sportiva? Het doel dat wij nastreven is: iedereen, klein of groot, jong of oud, vrouwelijk of mannelijk moet de kans hebben om op een veilige, gezonde, recreatieve manier te sporten en toch GEEN kampioen te zijn. Maar iedereen moet de kans krijgen, dank zij de beste accommodaties en de beste trainers om kampioen te worden. Outdoor beschikken wij over 6 moderne allweather terreinen, waarvan er 4 met verlichting. Exclusief voor de jeugd is er ook een midi-terrein in tartan. Indoor hebben wij 4 gerenoveerde microcourt terreinen met de allerbeste verlichting. Wij zijn door de Vlaamse tennisbond reeds verschillende jaren erkend als jeugdvriendelijke tennisclub. Vandaar, extra aandacht aan jeugdwerking, lessen en stages met gediplomeerde trainers. VTV heeft ons ook erkend als piloot club: Start To tennis. Ook de competitiespelers zijn hier op hun plaats. De senioren vormen de snelst groeiende en snelst veranderde groep in onze samenleving. Men zal met die groep rekening moeten houden en dat zullen wij zeker doen.

Het is nu het moment om uw kalender in te vullen, voor 2015 staan er nu al 38 activiteiten geprogrammeerd. Gaande van lessen, stages en tornooien, maar wij gaan ook fietsen, wandelen en er is een quiz. Wie deelneemt aan verschillende activiteiten kan het lidgeld terug verdienen, klik op: puntenfestival.

 

Tarieven 2015 blijven ongewijzigd

E-mail PDF

De overheid moet besparen en dat heeft ook zijn gevolgen voor de burger en zijn koopkracht. Maar of we dat ook gaan voelen is nog maar de vraag. Goed nieuws voor Sportiva leden: De tarieven bij Sportiva blijven ongewijzigd: lidgeld voor groot en klein, de stage's, de tennis lessen, zelfs de verhuur van de indoorterreinen seizoen 2015 - 2016 blijven onveranderd !!!

Meer info over het lidgeld en hoe je kan betalen: klik: over ons en vervolgens op tarieven.

 

Interclub en Zuiderkempen vergadering

E-mail PDF

Een jaar is weer bijna voorbij, de feestdagen staan voor de deur. De Sint heeft ons weer verlaten, (zie de foto's van het bezoek aan Sportiva) de kerst versieringen worden aangebracht en feesten worden geplant, heerlijke menu's worden samengesteld. Dan is nu de tijd ook aangebroken om ploegen samen te stellen voor interclub en Zuiderkempen competitie. Vergadering voor de jeugd op 17/01 om 18 uur. Voor volwassenen op 18/01 om 10 uur. Zie ook de activiteiten kalender.

 

Kampioenenfeest

E-mail PDF

Zaterdag is iedereen welkom op ons kampioenenfeest! We zetten dan Esther, onze dames 3 en onze Heren 60+ in de bloemetjes.

 

Leden 2014

E-mail PDF

De vooruitzichten waren niet veelbelovend, de sportclubs zouden moeten inleveren en het aantal leden zal verminderen, maar...... niet zo bij Sportiva. Terwijl onze buren het steeds moeilijker hebben gaat ons leden aantal constant omhoog. Onze club is weer gegroeid met 11 eenheden, wij zijn nu een club met 594 zomerleden. Vergeleken met 1998, toen waren wij slechts met 200. Nu zijn er al 212 jeugdspelers. Sportiva werd lang beschouwd als het kleinere clubje van Hulshout. Nu zijn wij met lengtes de grootste club/vereniging van Hulshout.

Ken je onze massale investeringen van de voorbije jaren? Onze drang om te vernieuwen en te renoveren gaat onverminderd door, ook in 2014 hebben wij het mooier en efficiënter gemaakt en met onze accommodatie kunnen wij elke vergelijking glansrijk doorstaan. Wij durven innovatief te zijn.

Bij deze wil ik u, geacht Sportiva lid bedanken omdat u voor onze club heeft gekozen, ik wil ook bedanken, al onze vrijwilligers, onze trainers, het jeugdbestuur en mijn collega's van het hoofdbestuur.  Voorzitter: Louis Deckers.

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Okt 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis