Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

Zomerseizoen

E-mail PDF

De donkerste winterdagen laten we achter ons en we kijken hoopvol uit naar de lente, langere en zachtere dagen zullen de natuur doen ontwaken uit haar winterslaap. Maar dat wil niet zeggen dat wij een winterslaap hielden, integendeel, kijk maar naar de activiteitenkalender. Er is voor elk wat wils, beginners verwachten wij voor: Start To Tennis, maar vergeet ook niet de opening/open deur dag op 1 mei met GRATIS koffietafel voor iedereen.

Sinds enkele weken wordt er al buiten getennist. Regen en vooral de wind trachten de vreugde te bederven, maar binnen enkele dagen zullen onze velden er weer prachtig bij liggen. Vanaf maandag 13/04 kan je reserveren op 10 velden + het midi-terrein.

 

Interclub 2015

E-mail PDF

Interclub begint dit jaar op woensdag 22 april.

Aanvullende richtlijnen: De 2 laagste reeksen bij heren, dames en leeftijdscategorieën mogen en/of kunnen verplicht worden om te spelen op andere terrein bedekkingen, ook INDOORVELDEN. In alle poule wedstrijden moeten de dubbels gespeeld worden. De uiterste datum voor toevoegingen is 15 juni. Lees ook het interclub draaiboek 2015. Ga naar de website van: Tennis Vlaanderen en in de zoeker typ je: interclub draaiboek.

 

Tennissen bij Sportiva wordt steeds democratischer.

E-mail PDF

De tijd dat tennissen een elite sport was, is allang verleden tijd. Deze sport wordt steeds democratischer, zeker bij Sportiva. In 1977 betaalde Willy Vrijs 850 FR, in 2001, het laatste jaar met franken betaalde hij 2900 Fr, een gemiddelde prijsverhoging van bijna 100 Fr per jaar. In 2002, de eerste maal in euro bedroeg het lidgeld 77 € sindsdien kwam er slecht 1 € per jaar bij en dit jaar blijft alles ongewijzigd en betaald Willy, net zoals iedereen slechts 90 €. als we betalen voor 1 maart. Daarmee is Sportiva, prijs / kwaliteit vergelijkend de goedkoopste uit de verre regio.

Ondanks deze geringe verhogingen zal onze drang om te vernieuwen en te renoveren onverminderd doorgaan. Wij willen het steeds mooier, gezelliger en efficiënter maken, zodat wij met onze accommodatie elke vergelijking glansrijk doorstaan.

 

 

Lente lessen

E-mail PDF

Het ergste leed van de winter is waarschijnlijk wel voorbij en wij trachten hoopvol naar een sprankelende lente. Deze lente organiseren wij weer een lessenreeks, voor jong en oud, voor groot en klein, de eerste les is op zaterdag 18 april. Was je ingeschreven voor de winterlessen? dan krijg je voorrang bij een nieuwe inschrijving. Geef zo snel mogelijk een seintje naar Chriske, tel: 015 223550. Ook als je niet meer mee doet, graag een seintje, zodat we op een ordentelijke manier de lessen kunnen plannen.

We verwachten van onze jeugdspelers dat zij zich weer massaal inschrijven voor het paastornooi. De gratis lessen/trainingen voor onze jeugd die interclub spelen beginnen op maandag 20/04. De eerste interclub wedstrijden beginnen op woensdag 22 april.

Meer info: zie de activiteiten kalender.

 

Kidsdag

E-mail PDF

Ondanks de voortijdige afsluiting van de inschrijvingen, waren er nog 118 kinderen (eigenlijk te veel) op onze kidsdag. Voor velen was dit de éérste maal dat ze al spelend konden kennismaken met wedstrijden spelen. Een overrompeling was het,  maar dank zij de vlekkeloze organisatie van het jeugdbestuur, geholpen door onze trainers en de vele bereidwillige jeugdspelers  hebben deze kinderen, hun mama, papa, oma en opa een prachtige namiddag beleefd op Sportiva. Langs deze weg wil ik al de vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage om anderen gelukkig te maken. Zie ook naar de foto's.

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Nov 2018  >>
madiwodovrzazo
    1 2 3 4
 5 6 7 8 91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis