Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

Winterlessen 2015 - 2016

E-mail PDF

Net als de voorbije jaren organiseren we deze winter alweer tennislessen voor jeugd en volwassenen. Er zijn 2 reeksen van 10 lessen van 1 uur. Inschrijvingen van de eerste reeks worden NIET automatisch verlengd. De tennislessen beginnen op zondag 20 september en een volgende reeks begint in januari. Er zijn lessen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, de prijs is inclusief leraar en terreinhuur voor een reeks van 10 lessen. Voor meer info, en prijzen klik op: Over ons en lessen&stages. Inschrijven op de club of via 015 223550.

Kijk en vergelijk, wij weten zeker dat wij de goedkoopste zijn en al de lessen worden gegeven door gediplomeerde tennisleraars en dat alles volgens het programma van de Vlaamse Tennisbond.

 

Bobbejaanland

E-mail PDF

“Op zondag 30 augustus 2015 organiseert het jeugdbestuur een dagje Bobbejaanland (finales van het jeugd clubkampioenschap worden op zaterdag 29 augustus gespeeld). De prijs voor jeugd bedraagt slechts €5 en ouders die mee willen begeleiden, kunnen meegaan aan het groepstarief van €22. (Contant te betalen aan de toog op Sportiva)

Wil jij de vakantie ook afsluiten met een dagje Bobbejaanland, schrijf je dan snel in op de lijst aan het jeugdbord op Sportiva.  Einddatum voor de inschrijvingen en betalingen is maandag 17 augustus.
Hopelijk zijn jullie er allemaal bij !
Als je nog vragen hebt, mag je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots, u moet Javascript geactiveerd hebben om het te zien. .”

 

 

Zomertornooi.

E-mail PDF

Ook op Sportiva ondergaan we een tendens die in heel Vlaanderen te zien is, minder inschrijvingen in de enkel reeksen en meer in de dubbel reeksen. Wij hadden dit jaar in totaal 10 inschrijvingen minder, maar, en dat is verheugend er deden 154 Sportiva leden mee, dat zijn er 9 meer dan vorig jaar. Met zoveel Sportiva spelers is het vanzelfsprekend dat er ook velen finale speelden en wonnen. De uitslagen kan je steeds raadplegen via de website van Tennis Vlaanderen.

Van het weer hadden we geen klagen, alhoewel het de eerste zaterdag 37 graden was en er om veiligheid reden geen wedstrijden tijdens de namiddag geplant waren. Het was een heel gezellige week met mooie en spannende wedstrijden, die allemaal in goede banen werden geleid en geplant door de wedstrijdleiding. De frietjes waren weer smakelijk, de ijsjes waren verfrissend, de sangria was rijkelijk voorzien van het fruit en het geestrijke drankje op donderdag was lekker. Dit was weer ten voordele voor de jeugd. Bij deze bedank ik de talrijke helpers, de supporters en de deelnemers en.. met Allerheiligen is er weer ons indoor tornooi.

 

Clubkampioenschap

E-mail PDF

Wil jij wereld beroemd worden bij Sportiva? Doe dan mee met het clubkampioenschap !!! Van elke kampioen hangt een foto boven de toog in onze club. Wij hebben zoveel leden en toch speel je wekelijks tegen dezelfde mensen. Met dit clubkampioenschap heb je de kans om andere mensen te ontmoeten en te leren kennen op een heel ontspannende manier.

De finales worden gespeeld op zondag 6 september, dan is er ook een barbecue. Hoe inschrijven? Ga naar de VTV site, klik op club = 0051 en dan klik je op clubtornooien. Lukt het toch niet? geef mij dan een seintje.

 

Zomer agenda

E-mail PDF

De zomer is in aantocht en wij kijken er met z'n allen naar uit. Een fietstocht met de vrienden, ravotten met de (klein) kinderen, een barbecue met de familie, of gewoon niets doen en genieten van de zon, of....gaan we ons sportief ontspannen en gaan we tennissen naar Sportiva? Wij hebben weer een volle agenda, voor groot en klein, voor ieder wat wils maar inschrijven is in veel gevallen een must. Zie de activiteitenkalender.

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Nov 2018  >>
madiwodovrzazo
    1 2 3 4
 5 6 7 8 91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis