Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

Tennis is voor iedereen.

E-mail PDF

Nog nooit hadden we zoveel inschrijvingen voor ons Allerheiligentornooi. Voor 8 reeksen verwelkomden wij 235 ploegen. Meest verheugende waren de 180 Sportiva leden, bijna 1 op de 3 spelers was van eigen huis. Uiteindelijk werden er 4 Sportiva ploegen reekswinnaar. Opmerkelijk: de jongste Sportiva finalist ( Emma ) is slechts 15 jaar, de oudste ( Louis ) is de 68 reeds gepasseerd. Daarom mijn stelling: Tennis is voor jong en oud, tennis is voor iedereen.

 

Terrein 11

E-mail PDF

Het is herfst. Ik vind dit misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. Met nog enkele warme dagen en uitbundige kleuren in de natuur, het ideale moment om van een boswandeling te genieten, of ....om te komen tennissen bij Sportiva.

De herfst van 2016 zal ik niet snel vergeten. Vanaf deze herfst beschikken wij over 5 indoor terreinen, met de allerbeste verlichting. Buiten hebben wij 6 moderne terreinen en een midi-terrein voor de jeugd.

Via foto's op onze website kan je de evolutie volgen van terrein 11. Vanaf de ondertekening van het contract tot het einde van de werken en de receptie.

 

Drie ploegen zijn kampioen van Antwerpen

E-mail PDF

Ook dit jaar zijn onze interclub ploegen weer fantastisch. Vier jeugdploegen bereikten de halve finale, maar de allerbeste in hun reeks waren de meisjes +16 reeks 3 tot 35 punten. Met slechts 20 punten wonnen Emma Van Donink en Paulien Venken de finale. Dat belooft voor de toekomst.

Nog een belangrijke opmerking: Uiteindelijk wordt de uitslag dikwijls beslecht in de dubbels en daarin

Lees meer...
 

Het einde van de zomer

E-mail PDF

De hitte is verdwenen, de meeste bloemen zijn uitgebloeid, de vlinders zijn weg gevlogen. Een wolk stort de regen neer, de wind waait in vlagen. Je hebt het in de gaten...de dagen worden korter, het einde van de zomer komt er met rasse schreden aan. Maar Sportiva heeft binnen enkele weken een vijfde indoorterrein en de agenda staat weer proppens vol:

De laatste week

Lees meer...
 

Het vijfde indoor terrein.

E-mail PDF

Onderhouden, verfraaien, verbeteren, vernieuwen, innoveren, dat zijn werkwoorden bij Sportiva. Nu komt er nog bij: uitbreiden. Op woensdag 20/04 heb ik het contract ondertekend voor uitbreiding met een vijfde indoor terrein. Als alles volgens planning verloopt en de gemeente steekt geen stokken in de wielen, dat is het vijfde terrein gereed op 23/09.

Alhoewel wij nog geen reclame gemaakt hebben zijn er al veel spelers die een optie genomen hebben voor het nieuwe terrein. Wil jij ook een terrein huren? Geef dan een seintje naar: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots, u moet Javascript geactiveerd hebben om het te zien.

 

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Nov 2018  >>
madiwodovrzazo
    1 2 3 4
 5 6 7 8 91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis