Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen
Fout
  • Fout bij het laden van de RSS feed gegevens.

Multimove

E-mail PDF

Foto in bericht weergeven

Vooraleer kinderen zich op één bepaalde sporttak toeleggen, is het belangrijk dat ze eerst hun basismottoriek ontwikkelen. Multimove is daar het ideale programma voor. Aan de hand van twaalf cruciale basisbewegingen schaven 3- tot 8-jarigen hun beweegvaardigheid bij. Omdat die ‘moves’ losstaan van een sporttak, pint het kind zich nog niet vast aan één sport. Zo kan het kind zelf ontdekken welke soort sport hij of zij het liefste doet.

Vanaf de lente bieden wij op zaterdag van 9.00-10.00   10 lessen Multimove aan voor kinderen van 3-8 jaar. Dit kan perfect gecombineerd worden met tennislessen. De leerling kan eventueel aansluiten met de tennislessen om 10 uur.

Doelstellingen?

Ouders en begeleiders van jonge kinderen bewust maken van de vele mogelijkheden in de motorische ontwikkeling van het kind, met het accent op brede vorming en plezier beleving.

Deze lessen zijn ook goed voor kinderen die al enkele jaren tennissen, zij zullen er baat bij hebben en kunnen ook deelnemen.

Betaal via overschrijving naar: TC Sportiva, Industriepark 5, 2235 Hulshout op rekeningnummer BE66 7333 2013 0443 met vermelding van de naam en geb. datum van de leerling en multimove. Gelieve te betalen VOOR de éérste les. De éérste les is op zaterdag 15 april.

GRATIS proefles op zaterdag 25/02 om 10 uur. Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots, u moet Javascript geactiveerd hebben om het te zien.

 

Algemene vergadering

E-mail PDF

Het bestuur nodigt al zijn leden uit op de Algemene Vergadering, die doorgaat op Sportiva, op zaterdag 4/02 om 19 uur. Achteraf is er mogelijkheid om gratis te tennissen !!! Denk aan uw puntje voor het Puntenfestival.

Wat hebben wij gedaan met uw centen? Wat zijn onze vooruitzichten? Wat en waar gaan we investeren? Heeft u een suggestie? Zit er u iets dwars en wil u uw beklag doen? Sportiva is een transparante club. Kom naar de vergadering. Aan de hand van een power-point demonstratie komt u alles te weten.

 

De Sint komt langs!

E-mail PDF

De Sint heeft een verrassing voor alle jeugdspelers van Sportiva! Om erbij te zijn op zaterdag 3 december kan je inschrijven op het jeugdinfobord. En dan nog een aantal nachtjes slapen ;)
+ Er zijn ook nog een paar plekjes vrij voor de jeugdwintercompetitie die om 19u, na het bezoek van de Sint, van start zal gaan. Inschrijven ook op het jeugdinfobord.

 

December is een feest maand.

E-mail PDF

December is de leukste feestmaand en voor velen ook de ideale periode om even lekker niets te doen. Gezellig bij de kerstboom, languit in de zetel met een hapje en een drankje...... en vooruit te dromen van het zomerseizoen, samen met uw interclub of Zuiderkempen ploeg

Lid worden van Sportiva? Klik op: over ons en op: tarieven. Uiteraard betalen wij het lidgeld, lessen, stages enz... via overschrijving. Maak het u en maak het ons gemakkelijk, voorkom vergissingen en betaal NIET aan de toog maar via overschrijving.

 

Sportiva investeert in eigen leden

E-mail PDF

Sportiva is 40 jaar jong. Voor deze speciale gelegenheid zijn we nog eens buitenhuis gaan feesten, in de prachtige zaal De Vlaschaard. Om 19 uur begonnen we met bubbels, daarna konden we genieten van een uitermate lekkere feestmaaltijd en drank a volonté. De muziek was niet te luid, praten en plezier maken kon nog en zij die het wilden, gooiden de beentjes los op de dansvloer. Ambiance in overvloed.

Op het ledenfeest werden onze kampioenen gevierd, ook werden onze meest verdienstelijke leden gehuldigd. In 2016 organiseerden wij 17 activiteiten, 10 punten is 1 , 12 punten zijn 2, 14 punten zijn 3 waardebons van 25 €. Wij hebben 41 bons van 25 € uitgedeeld aan trouwe leden. Wil jij, in 2017 ook profiteren van dit aanbod, en zo uw lidgeld terug verdienen? Niet aarzelen, maar meedoen met onze activiteiten.

Het motto van Sportiva is: winnen is goed, meedoen is beter.

 Activiteiten

Geen actuele evenementen.

Kalender

<<  Okt 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis